Englezii l-au ridicat în slăvi pe Froch şi l-au "tăvălit" pe Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Anglia a elogiat, aşa cum era şi de aşteptat, victoria lui Froch din meciul cu Bute. "Insularii" au ţinut să-i amintească românului nostru că s-a cam grăbit înaintea meciului, când s-a considerat favorit.

The Sun: Bute and the Best

"Eroul de la Nottingham a oferit o prestaţie pur şi simplu uimitoare. Froch, 34 de ani, l-a surprins pe Bute cu alonja şi forţa loviturilor încă din repirza a doua a meciului".

Daily Mail: Froch l-a distrus pe Bute

"Carl Froch a dovedit că este unul dintre cei mai rafinaţi pugilişti din lume în lupta de astă-noapte, când l-a distrus pe Bute. Sportivul din Nottingham a fost privit drept un outsider în această luptă, dar Froch a câştigat".

Mirror: Bute a fost un adversar de calitate pentru Froch

"Carl  "Cobra" Froch a şters pe jos cu Bute şi a intrat în posesia centurii super-mijlocie IBF. A fost cea mai consistentă luptă din partea lui Froch. Chiar de la prima rundă, sportivul din Nottingham l-a susprins pe Bute".

Daily Express: Froch a fost de o brutalitate devastatoare

"Froch a fost cumpătat, dar şi agresiv în acelaşi timp. Bute a deveit timid şi nesigur pe el, odată cu începutul rundei a 5-a. Decisiva s-a întâmplat tot atunci".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite