Cazul Olăroiu a ajuns în Elveţia: Curtea de Arbitraj Sportiv a făcut un prim anunţ despre războiul românului cu Al-Ain

Cazul Olăroiu a ajuns în Elveţia: Curtea de Arbitraj Sportiv a făcut un prim anunţ despre războiul românului cu Al-Ain

Cosmin Olăroiu urmăreşte partidele disputate de Al-Ahli din tribune

Suspendat şase luni de arabi, pe motiv că ar fi semnat cu două cluburi, tehnicianul de 44 de ani şi-a trimis avocaţii la forul suprem în materie de sport.

 
Fostul club al românului, Al-Ain, i-a declarat război lui Oli, a obţinut suspendarea sa până la finalul sezonului, şi a sperat că această pedeapsă va afecta clubul unde Olăroiu activează acum: Al-Ahli Dubai.
 
Numai că vicecampioana Emiratelor a bătut tot şi în cele patru jocuri disputate până acum cu Oli în tribune. Doar o eroare adiministrativă a transformat o victorie într-o înfrângere la masa verde, dar şi aşa Al-Ahli e lider în campionat.
 
Revenind la războiul Al-Ain – Olăroiu, acesta a ajuns la Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Potrivit stiridesport.ro, avocaţii fostului antrenor al Stelei speră ca elveţienii să anuleze pedeapsa dată de Federaţia din Emirate. 
 
Până să primească verdictul CAS, ei au solicitat ca instanţa de la Lausanne să „îngheţe“ decizia arabilor în acest caz, astfel încât Oli să revină pe banca tehnică. CAS a respins însă această cerere, spunând că românul poate sta pe margine în timpul partidelor, doar dacă va avea câştig de cauză după verdictul final al celor de la CAS.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: