După umilinţa cu Dortmund, Mourinho a decis unde va antrena din vară. Reacţia portughezului după eşecul cu Borussia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho, descumpănit de prestaţia echipei sale de la Dortmund FOTO Reuters
Mourinho, descumpănit de prestaţia echipei sale de la Dortmund FOTO Reuters

Tehnicianul lui Real Madrid, Jose Mourinho, care a pierdut lamentabil manşa tur disputată contra Borussiei Dortmund în Liga Campionilor, scor 1-4, s-a decis să părăsească gruparea spaniolă pentru a prelua din vară o echipă pe care a mai antrenat-o în trecut.

Nemţii de la „Bild” au notat după partida pierdută umilitor de Real Madrid cu Borussia Dortmund că Mourinho va deveni antrenorul lui Chelsea din vara acestui an, având deja o înţelegere cu patronul Roman Abramovici. În schimbul acordului de a reveni la Chelsea, rusul i-a promis portughezului că îl va aduce pe Radamel Falcao, golgeterul lui Atletico Madrid în Spania.

Pe de altă parte, după dezastrul din Ligă, Mourinho a recunoscut cu fair-play superioritatea Borussiei. „Partida a fost câştigată de echipa mai bună, din toate punctele de vedere. N-am reuşit să raspundem jocului bun practicat de Dortmund. Nu pot spune sigur acum, încă n-am văzut reluările, dar cred că fiecare gol al lui Dortmund a venit în urma unei erori a noastră. Nu ştiu dacă a fost sau nu penalty, ori dacă n-a fost offside la unul dintre goluri. Nimic nu e imposibil pentru retur. Eu cred că putem întoarce rezultatul. Acum toţi vor spune că nu se poate, dar o să vedeţi înaintea meciului! Nu poţi să câştigi o competiţie fără să suferi, a precizat Mourinho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite