După scandalul cu Balaj, Contra vrut să plece de la Petrolul şi a intrat în silenzio stampa: "Este forma mea de protest"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Petrolul a pierdut după 26 de etape de invincibilitate în Liga I, iar înfrângerea de la Mediaş a provocat un scandal monstru între antrenorul echipei, Cosmin Contra, şi arbitrul Cristi Balaj.

Balaj l-a eliminat pe Contra la finalul meciului, susţinând că acesta i-a adresat cuvinte reprobabile, şi antrenorul va fi suspendat de Comisia de Disciplină. Supărat, fostul internaţional a vrut să-şi dea demisia: "Am fost pe punctul să plec de la Petrolul aseară, din cauza felului în care sunt tratat de arbitri. Am 75 de meciuri la naţională şi sunt tratat cu asemenea respect...A fost sau nu, chiar nu m-a deranjat acel gol, m-a deranjat maniera de arbitraj. Colac peste pupăză, m-a şi eliminat. Balaj nu mai reprezintă nimic pentru mine. Să mă elimine? Pentru ce, pentru că s-a simţit cu musca pe căciulă când am zis că antrenorii pleacă din România din cauza manierei de arbitraj?Nici o problemă, o să plec! O să rămână arbitrajele. De ce să fiu eu bătaia de joc a unor oameni care nu au făcut nimic în fotbalului românesc? Noi ne bucurăm că avem câţiva arbitri în Europa League, dar acolo sunt şi arbitri din Azerbaidjan”, a spus Contra la Dolce Sport. 

El a decis să intre în silenzio stampa pe termen nelimitat."Am observat, prin tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, că este o lipsă de respect a arbitrilor faţă de munca mea şi a echipei. De aceea am decis ca, începând de astăzi, să intru în silenzio stampa pe termen nelimitat, să nu mai fac declaraţii în presă sau să onorez invitaţiile primite din partea televiziunilor. Aceasta este forma mea de protest pe care am decis să o adopt din acest moment şi îmi doresc ca ea să fie respectată”, a precizat Contra pe siteul oficial al clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite