După Constantina Diţă, o altă româncă a câştigat un maraton: Nuţa Olaru s-a impus la Maratonul din Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuţa Olaru a câştigat Maratonul din Las Vegas
Nuţa Olaru a câştigat Maratonul din Las Vegas

Atleta Nuţa Olaru a câştigat Maratonul din Las Vegas în două ore, 51 de minute şi 31 de secunde. Românca s-a impus chiar în faţa unei americance într-o cursă care s-a încheiat la lumina reflectoarelor.

Deşi la Jocurile Olimpice de la Londra, atleţii români au dezamăgit, atletismul românesc dă semne că este încă în viaţă. După modelul Constantinei Diţă, care a câştigat aur la Maratonul olimpic de la Beijing la vârsta de 38 de ani, românca Nuţa Olaru s-a impus la Maratonul de la Las Vegas la vârsta de 42 de ani.

Deşi condiţiile meteo nu au fost un aliat al româncei, deoarece vântul i-a creat mari probleme, atleta noastră a rezistat eroic şi a câştigat cursa în faţa sportivei Andrian Neal din Statele Unite. În ciuda vârstei, timpul obţinut de Olaru a fost de două ore, 51 de minute şi 31 de secunde.

„A fost un traseu foarte dificil. Dar aşa e mereu în Las Vegas. Îmi place această competiţie, fiindcă partea de final se dispută în întuneric. A fost visul meu să câştig”, a spus Olaru la finalul cursei. Graţie performanţei obţinute, românca a primit un cec de 1.000 de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite