Dumitru Dragomir îi plânge de milă lui Jean Pădureanu: „Când vorbesc cu el, nici nu ştie despre ce discutăm!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jean Pădureanu (77 de ani) suferă de diabet şi amnezie
Jean Pădureanu (77 de ani) suferă de diabet şi amnezie

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, îl compătimeşte pe Jean Pădureanu, fost preşedinte al Gloriei Bistriţa, sperând ca acesta să scape cât mai repede de povara Dosarului Transferurilor în care este inculpat.

Dosarul Transferurilor îşi va afla sentinţa pe data de 4 martie, atunci când cei opt inculpaţi, printre care şi Jean Pădureanu, vor afla dacă merg sau nu la închisoare. Desele amânări ale verdictului i-au făcut pe acuzaţi să cedeze psihic, primul dintre ei fiind Ioan Becali, care s-a plâns că traversează cea mai neagră perioadă a vieţii sale din cauza acestui proces.

Ioan Becali, dărâmat psihic din cauza Dosarului Transferurilor: „Nu mai suport, trăiesc cel mai urât coşmar din viaţa mea!“

Mai noi, şi Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, trece prin momente foarte grele atât din cauza bolilor de care suferă, cât şi din cauza deselor amânări din Dosarul Transferurilor. Dumitru Dragomir, fost şef al LPF, nu înţelege de ce judecătorii n-au pronunţat încă sentinţa şi îi ţin ca pe jar pe inculpaţi de câteva luni bune.

Decăderea „Lordului“. Jean Pădureanu, măcinat de boli, a ajuns în sapă de lemn: „Nu are ce să mai mănânce!“

"Ce naiba îi mai ţine pe oamenii ăştia atâta în tensiune? Au amânat iaraşi decizia (Dosarul Transferurilor - n.red.). Păi, credeţi că bietul Jean Padureanu mai e om să îl porţi prin tribunale?! E bolnav rău de tot, când vorbesc cu el, nici nu ştie despre ce discutăm, vorbim una, spune alta... Să-l lase măcar pe el în pace!", a spus Dragomir pentru Ziarul Ring.

Curtea de Apel Bucureşti a anunţat pe 25 februarie că verdictul în Dosarul Transferurilor va fi anunţat pe 4 martie. Mihai Stoica a scăpat de proces, după ce faptele de care acesta a fost acuzat s-au prescris.

3 ani de închisoare cu suspendare a primit Jean Pădureanu în prima instanţă, în Dosarul Transferurilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite