Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Gino Iorgulescu în lupta pentru şefia LPF: „Nu va lua mai mult de 2-3 voturi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragomir îşi doreşte să fie ales pentru a cincea oară în fruntea LPF FOTO Răzvan Păsărică
Dragomir îşi doreşte să fie ales pentru a cincea oară în fruntea LPF FOTO Răzvan Păsărică

Dumitru Dragomir este încrezător că va câştiga un nou mandat în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, susţinând că Gino Iorgulescu, unicul său contracandidat, nu va obţine mai mult de trei voturi.

Dragomir este optimist în privinţa viitorului său la LPF. Actualul şef al Ligii nu-l creditează cu mari şanse pe adversarul său direct şi consideră că lupta pentru fotoliul de preşedinte va fi una corectă, în ciuda suspiciunilor din ultimele zile privind ingerinţele politice în acest scrutin.

"Dacă voi fi zgândărit, voi spune cine este în spatele contracandidatului meu. Deocamdată nu zic nimic. Normal că unele cluburi sunt nemulţumite. Liga e greu de condus. Nu am nimic cu domnul Iorgulescu, dar nu cred că va avea mai mult de 2-3 voturi. O să vedeţi. Eu am o experienţă de 42 de ani numai în funcţia de preşedinte. Eu nu am băgat niciun club în faliment, Victoria s-a desfiinţat politic. Clădirea Ligii este făcută din banii mei şi ai fiului meu, să ştie şi domnul Năstase. Aceste alegeri vor fi unele corecte, vor fi probabil 2-3 influenţe la doi-trei primari, dar atât. Mircea Sandu nu se va implica, e prea deştept să se bage", a precizat Dragomir într-o conferinţă de presă.

Alegerile pentru şefia FRF se vor desfăşura la 14 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite