Diseară, România - RD Congo, ora 21.00, primul amical al "tricolorilor" din Italia. Iordănescu a anunţat titularii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România începe azi seria meciurilor amicale dinaintea debutului la campionatul European din Franţa, urmând a întâlni echipa RD Congo, de la ora 21.00 (în direct la Digisport).

Naţionala României se află de o săptămână la Saint Vicent, o staţiune din Alpii italieni, dar Anghel Iordănescu nu are tot lotul la dispoziţie. “Tricolorii “ au venit treptat, după ce au terminat competiţiile la echipele de club, şi în acest moment mai sunt de sosit Ovidiu Hoban, proaspăt campion cu Hapoel Beer Sheeva, şi Florin Andone, de la Cordoba. Cesta din urmă are termen să se prezinte la lot până pe 29 mai, data oficială la care toate cluburile trebuie să elibereze jucătorii pentru a-I pune la dispoziţia naţionalelor. Până acum, în cantonamentul din Italia, nu au fost probleme medicale, astfel că meciurile din această săptămână, cu RD Congo şi Ucraina (duminică, ora 20.30), vor fi decisive în stabilirea lotului final, care trebuie comunicat până pa 31 mai. Iordănescu are în Italia 28 de jucători, iar pe lista de la UEFA vor fi trecuţi doar 23 de fotbalişti. 

Echipa probabilă a României: Pantilimon - Măţel, Chiricheş, Găman, S. Filip - Pintilii, Prepeliţă - Chipciu, Stanciu, Maxim - Hora.

Amicalele echipelor din Grupa A
România
25 mai România – RD Congo
29 mai România – Ucraina
3 iunie România - Georgia
Franţa
30 mai Franţa – Camerun
4 iunie Franţa – Scoţia
Elveţia
28 mai Elveţia – Belgia
3 iunie Elveţia – Moldova
Albania
29 mai Albania – Qatar
3 iunie Albania - Ucraina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite