Dinamo - CFR Cluj 0-3: mai bine băgaţi juniorii. Fără obiectiv pe final de sezon, „câinii“ au intrat deja în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă prestaţia jenantă a roş-albilor de la Braşov a fost catalogată drept blat, atunci pentru meciul de marţi seara există trei posibile explicaţii: ori a fost un alt blat, de această dată pentru pariuri, ori Bălgrădean şi compania nu mai sunt cu gândul la fotbal, ori, într-adevăr, această e diferenţa de valoare între Dinamo şi CFR.

Dinamo s-a văzut cu sacii în căruţă cu patru etape înainte de finalul campionatului şi de atunci „boicotează“ fotbalul. Anunţul potrivit căruia FC Vaslui, cea mai serioasă contracandidată la locul 4, ultimul care duce în Liga Europa, n-a luat licenţa i-a îndemnat pe „câini“ să intre în „hibernare“ în luna mai.

Primul semn? Înfrângerea de la Braşov, scor 0-2. Dacă mai era nevoie de o confirmare că roş-albii nu mai dau doi bani pe meciurile rămase, atunci ea a venit marţi seara. Pe teren propriu, Dinamo a fost călcată în picioare de CFR Cluj, o formaţie aflată la zece puncte de bucureşteni, înainte de etapa cu numărul 31.

Thicot, gafă după gafă. Thomas? O caricatură

Clujenii au deschis scorul, în minutul 20, după ce Bălgrădean a boxat mingea exact în capul lui Florin Costea, care a punctat în poarta goală. După pauză, a ieşit la rampă francezul Thicot. Apărătorul de 27 de ani a „dormit“ la o ieşire la ofsaid, apoi nu l-a marcat nici pe Negruţ, care a făcut 2-0 din centrarea lui Dokovici (48). De aici până la final, Dinamo a pedalat în gol, iar când Flavius Stoican l-a introdus ca vârf pe figurantul Joel Thomas a fost clar că meciul e pierdut de „câini“. 

De altfel, scorul final a fost stabilit de Batin, care a profitat de o nouă gafă comisă de Thicot şi l-a învins pe Bălgrădean, în minutul 90+1.

Eşecul nu pune în pericol locul 4 ocupat de Dinamo, în condiţiile în care FC Vaslui (locul 5) va retrograda, iar pe şase a urcat CFR Cluj, care e la şapte puncte de roş-albi, când mai sunt trei etape de disputat. Astfel, cu nişte jucători lipsiţi de motivaţie, n-ar fi o strategie tocmai rea, dacă în etapele rămase, Dinamo ar băga juniorii în echipă. Măcar aceştia şi-ar da interesul pe teren...

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite