Daniel Stanciu nu-şi face speranţe în verdictul celor de la TAS:"Nu mai cred în minuni"!

Daniel Stanciu nu-şi face speranţe în verdictul celor de la TAS:

Daniel Stanciu (dreapta), alături de preşedintele Chivorchian

Timişorenii sunt sceptici în privinţa deciziei celor de la TAS. Hotărărea va fi dată în această săptămână, în regim de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oficialii echipei de pe Bega aşteaptă cu sufletul la gură decizia care va veni de la TAS. Totuşi, conducătorii lui Poli nu-şi fac mari speranţe în privinţa revenirii în prima ligă şi se gândesc mai degrabă la eşaloanele inferioare.

"Personal nu mai cred în minuni. Am simţit o adversitate din partea celorlaţi şi în timpul campionatului. E păcat, pentru că noi ne-am câştigat dreptul de a juca în Europa şi în Liga 1 pe teren", a spus managerul sportiv al Timişoarei, Daniel Stanciu.

Acesta s-a arătat impresionat de manifestarea de susţinere a fanilor, desfăşurată ieri.

"Este o adunare organizată strict de organizaţia suporterilor. Echipa şi clubul au încercat să stea deoparte ca să nu se interpreteze că noi am influenţat o astfel de manifestare. Ce au făcut suporterii, să vopsească toate tramvaiele din oraş în alb şi violet, e extraordinar. E păcat că unui astfel de public i se refuză o echipă în prima ligă", a mai precizat Stanciu la Digisport.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările