Cea mai gravă accidentare din sezonul acesta de Liga I, pe cale să se rezolve. Dan Roman s-a operat cu succes în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Gaz Metan Mediaş s-a ales cu piciorul rupt la meciul cu FC Botoşani, încheiat cu o remiză (2-2), în cadrul ultimei etape a Ligii I.

Dan Roman a fost operat în Ungaria, intervenţia chirurgicală durând două ore, timp în care un ligament afectat a fost reconstruit de medici. „ProSport“ notează că fotbalistul medieşenilor a fost conştient pe toată durata operaţiei, întrucât a fost anesteziat local. Potrivit pronosticurilor date de medici, Roman ar putea reveni la antrenamente în opt luni. Între timp, atacantul va rămâne la Győr pentru următoarele cinci zile şi peste încă alte 10 va reveni la control.

Fotbalistul lui Gaz Metan a dat dovadă de fairplay, declarând că nu-l condamnă pe cel care l-a accidentat, Ciprian Dinu. Iniţial, arbitrul acordare un cartonaş galben jucătorului pentru faultul fundaşului, însă ulterior şi-a schimbat decizia şi a dictat eliminarea botoşăneanului.


Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO FOTO Moment teribil: Roman, atacantul celor de la Gaz Metan, s-a ales cu piciorul rupt şi a izbucnit în lacrimi

Primele declaraţii ale lui Dan Roman: „Nu-i pot pică lui Dinu pentru că m-a accidentat“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite