„Cutremur“ la Dinamo: Rednic îşi distruge jucătorii şi anunţă că alţi doi fotbalişti vor fi daţi afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic

La cinci zile după ce au distrus Craiova cu 3-0, „câinii“ au fost puşi cu botul pe labe la Giurgiu şi au încheiat 2018 pe o poziţie jenantă în clasamentul Ligii I.

Dinamo „tremură“ din toate încheieturile! Huliganii din galerie au ajuns să agreseze soţiile jucătorilor, după cum „Adevărul“ a scris aici, iar echipa e la retrogradare.

Joi, bucureştenii au fost distruşi la Giurgiu, scor 1-4, de Astra (Llulaku 7, Buş 36, V. Gheorghe 68, Roşu 71 / Hanca 77). A fost ultimul meci din 2018 şi unul pe măsura unui an groaznic pentru „câini“ care, în sezonul trecut, au jucat în play-out, iar acum, la cum arată lucrurile, sunt chiar o candidată serioasă la retrogradare!

La finalul partidei, antrenorul Mircea Rednic şi-a desfiinţat elevii şi a anunţat că grecul Katsikas şi atacantul Axente vor fi şi ei daţi afară. Nici unul dintre cei doi nu s-a aflat, joi, pe teren, la Giurgiu.

După înfrângerea din runda cu numărul 21, Dinamo va încheia 2018 pe locul 11 din 14 cu 22 de puncte. Roş-albii sunt la patru puncte de locul 13, primul care duce în „B“, însă distanţa se poate micşora, în condiţiile în care Concordia Chiajna, aflată acum pe 13, are un meci mai puţin disputat.

În aceste condiţii, play-off-ul e o utopie, Dinamo fiind la opt puncte de locul 6, ocupat de Sepsi care, de asemenea, are un meci mai puţin. În 2019, Dinamo va mai juca în ce a rămas din sezonul regulat cu:

*CSMS Iaşi (acasă)

*Sepsi (deplasare)

*Botoşani (acasă)

*Dunărea Călăraşi (deplasare)

*Chiajna (acasă)

Ce a spus Mircea Rednic?

*Nu mă aşteptam la aşa ceva, mai ales după meciul bun pe care l-am făcut cu Craiova. Felicit adversarul, dar am făcut multe greşeli. Erori elementare, fără presiune. M-a deranjat, în primul rând, atitudinea la unii jucători. Ştiau că mai sunt şanse şi pentru play-off, dar şi pentru a demonstra că merită să rămână. Şi ei se comportă aşa. Nu se poate să te prezinţi aşa

*Şanse matematice la play-off mai sunt, dar e clar că mult mai mici.

*Vor fi schimbări, e clar! Noi azi am jucat fără atacant. N-am văzut din partea noastră nimic, un duel să nu poţi să câştigi, să nu poţi să ţii de minge. O să aducem jucători.

*Cei care au plecat nu trebuie regretaţi. Vă spun eu că în afară de unul sau doi, ceilalţi s-au bucurat că pleacă. Au mai şi luat bani.

*Katsikas şi Axente au avut foarte multe şanse să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Nu m-au convins. Decât să-i ţin, mai bine prefer să joc cu un jucător tânăr, care îşi doreşte. Un fotbalist tânăr poate să arate mult mai bine decât cei doi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite