Cum arată viaţa lui Gică Popescu după gratii: fostul căpitan al tricolorilor are un program încărcat şi va reveni în fotbal

Cum arată viaţa lui Gică Popescu după gratii: fostul căpitan al tricolorilor are un program încărcat şi va reveni în fotbal

Gică Popescu

Au trecut 409 zile de când fostul fotbalist a intrat în închisoare, fiind condamnat la trei ani şi o lună cu executare în „Dosarul Transferurilor“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totuşi, „Baciul“ nu-şi va executa pedeapsa în întregime din două motive importante:

*A plătit prejudiciul pe care l-a provocat prin evaziune fiscală.

*A avut un comportament ireproşabil de când a fost închis.

Aproape sigur, Gică Popescu va fi eliberat condiţionat până la finalul anului. Până atunci, Gică Hagi a vorbit la Digi Sport despre viaţa pe care o duce cumnatul său în penitenciar.

„E bine, e puternic, se scoală de dimineaţă, munceşte foarte mult. Eu sper să iasă cât mai repede şi să treacă cât mai bine peste această perioadă grea din viaţa lui. El are o activitate deschisă cu fotbalul, are academia. În plus, s-a născut cu fotbalul, fotbalul i-a dat multe, eu zic că trebuie să continue, dar alegerea va fi a lui“, a declarat Hagi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările