Culmea tupeului: Argăseală le cere oficialilor din fotbal să nu mai spună FCSB când vorbesc de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Argăseală
Valeriu Argăseală

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua Bucureşti, Valeriu Argăseală, le cere oficialilor din fotbal să nu mai spună FCSB când vorbesc despre echipa lui Mirel Rădoi.

"De multe ori, în luările de cuvânt, în declaraţiile pe care le fac unii conducători sau antrenori în presă, clubul Steaua Bucureşti este numit FCSB. Fac un apel ca acest club să fie respectat, pentru că acest club se numeşte Fotbal Club Steaua Bucureşti şi că el este, a fost şi va fi purtătorul performanţelor clubului Steaua Bucureşti. De aceea vreau să fie pronunţat corect Fotbal Club Steaua Bucureşti sau Steaua Bucureşti, pentru că aceasta este denumirea pe care clubul o are", a declarat Argăseală, într-o conferinţă de presă.

Clubul finanţat de Gigi Becali se află de mai mult timp în conflict cu CSA Steaua Bucureşti după ce gruparea Armatei a cerut în instanţă, în 2011, anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv. La 1 iulie, preşedintele CSA Steaua, George Boroi, a afirmat că brandul protejat în urma hotărârii ICCJ este "Steaua Bucureşti" şi poate fi folosit doar de clubul sportiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite