Culmea radioului: Şi-a luat singur interviu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragan Petricevici, antrenorul echipei BCM Elba a descoperit de curând un nou hobby: realizator de emisiuni radio. Tehnicianul moderează, la Radio Banat Link, o emisiune sportivă, în fiecare zi de luni, de la ora 13.00, în direct.

„Emisiunea se numeşte <Sport info cu Dragan Petricevici>. Este singura emisiune bilingvă despre sport. Practic citesc aceeaşi ştire şi în română şi în sârbă. Încerc să mă descursc, nu îmi fac probleme dacă mă bâlbâi, încerc să transmit o idee, sunt om de sport şi e posbil să citesc un pic altfel rezultatele. Încerc să dau informaţia care nu se găseşte în ziar”, a declarat Petricevici.

Pasionat de radio
Antrenorul „Leilor din Banat” şi-a luat rolul în serios şi, la început, până să mai prindă puţină experienţă, îşi făcea temele minuţios. „Duminică seara îmi făceam un plan, un program, scriam şi 5-6 pagini. Am luat foarte în serios. Când am căpătat un pic de experienţă mi-am dat seama că aceste rezultate există şi într-un ziar şi nu trebuie să scriu chiar tot. E un lucru care îmi place foarte mult”, a mai spus Dragan Petricevici.

Interviu cu el însuşi

Culmea radioului a fost realizat chiar de către Perticevici. Acesta a făcut un interviu cu antrenorul chiar cu el însuşi. Iar cei care au ascultat emisiunea au fost chiar încântaţi de idee. „Când mi-am luat singur interviu, spre stupoarea directorului de programe, care se uita pe geamul de plastic. Nu înţelegea despre ce este vorba pentru că mi-am luat interviu mie. Am pus telefonul să sune. Răspundeam şi spuneam <buna ziua>, <domnul Dragan Petricevici?>, <da!>. Am pus întrebări de tot felul. Să fie un dialog care să dezmorţească atmosfera, să fie un pic mai altfel decât un cotidian de ştiri”, a afirmat antrenorul-moderator.

A sunat antrenorul advesarilor
Printre cele mai interesante interviuri realizate de Dragan Petricevici a fost cel cu antrenorul echipei „U” Mobitelco Cluj. A fost chiar înaintea meciului dintre BCM Elba şi echipa ardeleană, în semifinalel Ligii Europei Centrale. „După emisiune chiar trebuia să plecăm la Cluj. Antrenorii nu comunică cam cu o săptămână înainte de meci direct. Fiecare îşi păstrează gândul lui. Am sunat antrenorul echipei adverse să iau interviu. Era pe stradă, credea că îi fac o glumă, nu înţelegea prea bine. E un hobby pe care-l iau în serios”, a încheiat Dragan Petricevici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite