Cristiano Ronaldo, subiect de caricatură: Cum a fost ironizat după ce a făcut o criză de nervi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Până marţi seară, când a punctat în victoria din Luxemburg (3-1), starul portughez ajunsese la patru meciuri la rând fără gol marcat pentru echipa naţională. Iar această serie l-a scos din sărite din două motive.

Cristiano Ronaldo a „turbat“ în prelungirile meciului cu Serbia (2-2) din preliminariile Mondialului din 2022, după ce arbitrul nu i-a validat un gol perfect valabil. Reluările au demonstrat că mingea a depăşit linia porţii, însă, deoarece în preliminarii nu există VAR, greşeala arbitrilor a rămas, influenţând rezultatul final.

Mai mult, pentru că a părăsit terenul în semn de protest, dând de pământ şi cu banderola sa de căpitan, Ronaldo a fost avertizat şi acum riscă şi o suspendare din partea UEFA.

Furia portughezului a fost alimentată şi din alt motiv. Greşeala arbitrilor nu doar că a privat Portugalia de victorie, dar l-a şi împiedicat pe Ronaldo să se apropie de un record pe care şi-l doreşte cu ardoare. În acest moment, CR7 e la şase goluri de Ali Daei (Iran), cel mai bun marcator din istoria echipelor naţionale. Fostul internaţional iranian are 109 goluri în 149 de selecţii. Ronaldo, deocamdată, a adunat 103 reuşite în 173 de prezenţe în echipa naţională. 

Doar că, până aseară, Ronaldo punctase ultima dată pentru Portugalia, în noiembrie 2020, în victoria cu Andorra (7-0). De atunci, bifase patru partide la rând, fără gol marcat, cu Franţa (0-1), cu Croaţia (3-2), cu Azerbaidjan (1-0) şi cu Serbia (2-2). Iar reacţia sa nervoasă după partida cu sârbii a ajuns subiect de caricatură în presa din Iordania, după cum se poate vedea mai jos: 

Caricatura
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite