Cristiano Ronaldo, pus la zid: Declaraţie tranşantă după un început groaznic de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

La 37 de ani, vârstă pe care a împlinit-o la data de 5 februarie, Cristiano Ronaldo traversează cel mai slab moment al carierei din ultimele sezoane. Şi se vorbeşte tot mai apăsat despre plecarea sa de la Manchester United, în vară.

Fără nicio realizare pentru starul lusitan, în partidele din 2022, presa britanică a speculat că sunt şanse tot mai mari ca Ronaldo să părăsească United, în vară, deşi contractul său expiră abia în iunie 2023. 

Oricum, în acest moment, Cristiano, pe lângă forma sa slabă, are o problemă şi cu antrenorul Ralf Rangnick. Aflat sub presiune, la rândul său, din cauza rezultatelor, neamţul de 63 de ani a spus, răspicat, că avea aşteptări mai mari de la starul său.

„Cristiano Ronaldo ar trebui să înscrie mai multe goluri, bineînţeles. Ne creăm multe ocazii, dar el n-a marcat suficient. Problema nu e doar la Cristiano, ci şi la alţi jucători. Nu marcăm destul“, a spus Rangnick. Şi, la ce se întâmplă la club, e posibil ca, în vară, Rangnick să părăsească „Teatrul Viselor“, împreună cu Ronaldo!

O criză fără precedent, în ultimii ani

Faptul că Ronaldo a ajuns la şase partide fără nicio realizare înseamnă o criză fără precedent pentru fotbalistul portughez, în ultimii ani. La Juventus, formaţie de la care a revenit la United, lusitanul a avut maxim patru meciuri consecutive fără gol marcat. Iar la Real Madrid, unde a stat nouă sezoane, cea mai lungă „secetă“ a însemnat tot patru partide la rând, fără ca Ronaldo să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, în sezonul 2010-2011.

Cristiano Ronaldo, în ultimele zece partide

Meci Minute adunate Realizări

Man. United - Southampton 1-1 90 -

Burnely - Man. United 1-1 22 -

Man. United - Middlesbrough 1-1 120 -

Man. United - West Ham 1-0 90 -

Brentford - Man. United 1-3 71 -

Man. United - Wolves 0-1 90 -

Man. United - Burnley 3-1 90 1 gol şi o pasă de gol

Newcastle - Man. United 1-1 90 -

Norwich - Man. United 0-1 90 1 gol

Man. United - Crystal Palace 1-0 90 -

Bilanţ: Integralist de opt ori, 2 goluri şi o pasă de gol

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite