Cristi Chivu a fost eliminat contra Sienei. Inter a pierdut surprinzător pe terenul ultimei clasate din Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu a fost printre cei mai slabi oameni ai lui Inter în deplasarea de la Siena
Chivu a fost printre cei mai slabi oameni ai lui Inter în deplasarea de la Siena

Fundaşul lui Inter Cristi Chivu a avut o zi de coşmar în etapa a 23-a din Serie A, fiind eliminat pe terenul Senei în minutul 55 al disputei. „Nerrazurii” au cedat cu 3-1 pe terenul „lanternei roşii” şi cad pe locul patru în clasament.

Chivu şi-a lăsat echipa în zece în deplasarea de la Siena, unde Inter a avut mari probleme. Folosit titular în centrul apărării de antrenorul Andrea Stramaccioni, fundaşul român a făcut un fault în propriul careu în repriza a doua şi arbitrul a dictat penalty pentru Siena şi eliminare pentru Chivu.

Gazdele au deschis scorul în minutul 21 prin Emeghara, dar Cassano a egalat un minut mai târziu. Nebunia a continuat după ce Inter a restabilit egalitatea. Sestu a adus-o pe Siena în avantaj în minutul 25, dar Inter avea să sufere şi mai tare în repriza a doua.

În minutul 55 a venit faultul necugetat al lui Chivu, iar rezultatul final a fost decis de Rosina, care a marcat din lovitura de pedeapsă dictată dictată de arbitru.

În urma acestui rezultat, Inter cade pe locul patru în Serie A cu 40 de puncte acumulate, la trei puncte în spatele lui Lazio, echipă clasată pe ultima treaptă a podiumului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite