Coronavirus. UEFA va face, astăzi, marele anunţ: Ce se întâmplă cu principalele competiţii fotbalistice

Coronavirus. UEFA va face, astăzi, marele anunţ: Ce se întâmplă cu principalele competiţii fotbalistice

Zinedine Zidane şi jucătorii săi de la Real Madrid se află în carantină

Forul de la Nyon a încercat să întârzie pe cât posibil luarea unei decizii radicale, însă, după ultimele evenimente, va publica un comunicat oficial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul celor depistaţi cu COVID-19 e în creştere şi deja au apărut primele cazuri cu jucători de fotbal care au fost depistaţi pozitiv. Vorbim despre un fotbalist de la Juventus şi altul de la Hannover. În plus, toată echipa celor de la Real Madrid se află în carantină, după cum „Adevărul“ a scris aici.
 
În lumina ultimelor evenimente, UEFA va anunţa, în următoarele ore, amânarea tuturor partidelor din Liga Europa şi Liga Campionilor. Forul european a oficializat încă de ieri amânarea confruntărilor Inter – Getafe şi Sevilla – AS Roma din optimile Ligii Europa. Aproape sigur, restul meciurilor, programate pentru joi seară, se vor anula, urmând să se joace la o dată ce va fi stabilită ulterior.
 
În ceea ce priveşte Liga Campionilor, săptămâna viitoare, ar fi trebuit să asistăm la următoarele confruntări care, de asemenea, vor fi reprogramate:
 
17 martie
 
Manchester City - Real Madrid (2-1 în tur)
 
Juventus - Lyon (0-1 în tur)
 
18 martie
 
Bayern Munchen - Chelsea (3-0 în tur)
 
Barcelona - Napoli (1-1 în tur)
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările