Coronavirus. Cum trăieşte un bolnav: Soţia antrenorului de la Arsenal a povestit starea lui Mikel Arteta

Coronavirus. Cum trăieşte un bolnav: Soţia antrenorului de la Arsenal a povestit starea lui Mikel Arteta

Mikel Arteta se află în carantină în aceste zile

Tehnicianul „tunarilor“, în vârsta de 37 de ani, a fost depistat joi seară, iar de atunci a fost nevoit să ia o pauză de la activitatea sa profesională, mai ales că şi Premier League s-a oprit momentan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cota de celebritate a lui Mikel Arteta a explodat în acest weekend, însă nu din motive plăcute, ci pentru antrenorul lui Arsenal a devenit cel mai cunoscut om din lumea fotbalului lovit de coronavirus.

Spaniolul a admis într-o declaraţie oficială că s-a supus testului după ce s-a simţit rău şi a explicat că speră să revină cât mai curând la munca. După ce a fost depistat, clubul Arsenal, în frunte cu jucătorii şi stafful lui Arteta, a intrat în carantină.

Astăzi, la trei zile după aflarea verdictului medicilor, soţia lui Mikel Arteta, Lorena, a avut o postare pe Instagram în care a vorbit despre starea partenerului său de viaţă. Potrivit Digi Sport, Lorena a explicat, de asemenea, că n-a luat virusul de la Mikel.

Ce a scris Lorena Arteta?

*În circumstanţele în care suntem acum, mă simt responsabilă de a vă împărtăşi situaţia noastră. Soţul meu se simte bine. E adevărat că a avut simptomele virusului, dar acestea nu l-au oprit să meargă la muncă într-o situaţie normală.

*Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au trimis gânduri bune, mesaje, mail-uri şi telefoane. 

*Puţină febră, puţină durere de cap, dar asta e. Eu şi copiii mei suntem bine. Aparent, virusul nu e letal. El poate fi pentru un anumit număr de oameni, dar cei mai mulţi vor avea simptome blânde.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: