Chiajna - Viitorul 1-2: Hagi a pus capăt unei serii catastrofale. Cifrele dezastrului pentru echipa „Regelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Eliminată din Europa, campioana Ligii I a revenit în întrecerea internă, acolo unde a reuşit să se mai redreseze un pic şi să-l apropie pe Vasile Miriuţă cu încă un pas de demitere.

Viitorul a disputat 14 meciuri în toate competiţiile în actuala stagiune şi tocmai a bifat abia al 3-lea succes! Mai mult, formaţia din Ovidiu a pus capăt unei serii de cinci partide în campionat fără gol marcat.

Eric a deschis scorul pentru Viitorul (36), dar autogolul portarului Rîmninceanu (48) părea că va adânci criza campioanei. Totuşi, Viitorul a luat toate punctele datorită golului înscris de Ţucudean (70).

Rezultatul a ridicat Viitorul pe locul 9 din 14, de play-out, cu opt puncte. Concordia Chiajna e pe 13 cu două puncte, iar antrenorul Vasile Miriuţă îşi riscă poziţia. Asta deoarece, de la instalarea sa în etapa a 2-a, Concordia a înregistrat două remize şi cinci înfrângeri.

Ce a spus Hagi la Digi Sport?

*În afară că am câştigat trei puncte, am făcut şi un joc bun. Am jucat frumos, suntem noi cei care jucam ca înainte, sper că ne-am deblocat şi ne va fi mai uşor. 

*Nu pot să mint, am revenit, mi-era teamă că o să ne blocăm şi nu o să mai revenim în avantaj. Cu toţii am suferit în aceste două luni, câteodată mai înghiţi şi lucruri mai puţin bune.

*Am trecut peste o perioadă extrem de grea, acum, iar, luni, joi. Eu am nocturnă, dar jucăm la ora 16.00. Cum se poate întâmpla asta? După aia, joc departe, la Botoşani, la ora 17.00. Avem această planificare, alţii joacă la câte 10 zile. Mergem în continuare, nu căutăm scuze, doar am zis un lucru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite