CFR se vede la TV: Două posturi au luat drepturile meciului cu KuPS. Negocieri la sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj va juca, diseară (ora 18.30), un meci de trei milioane de euro, în play-off-ul Ligii Europa. Ca de obicei, televizarea partidei a stat sub semnul întrebării până în ziua jocului.

Devine, treptat, o tradiţie ca drepturile TV pentru meciurile echipelor româneşti în preliminariile competiţiilor UEFA să fie vândute pe ultima sută de metri.

Aşa s-a întâmplat şi cu partdia FCSB - Slovan Liberec din turul III preliminar, iar episodul s-a repetat acum, înaintea confruntării dintre CFR Cluj şi KuPS (Finlanda). Iar asta pentru că, de fiecare dată, formaţiile româneşti, în calitate de gazde, au cerut sume foarte mari. Atât FCSB, cât şi CFR Cluj acum au pornit negocierile de la suma de 100.000 de euro. 

S-a vehiculat că pentru partida CFR Cluj - KuPS s-a oferit suma de 50.000 de euro. Ea a fost respinsă, ieri, însă astăzi s-a anunţat că meciul va fi televizat chiar de două posturi: Digi Sport 1 şi LookPlus. De asemenea, întâlnirea din Gruia va fi putea fi urmărită şi la Radio România Actualităţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite