"Cangurii" vor purta un tricou asemănător cu al echipei de rugby a României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componenţii echipei de rugby a Australiei vor renunţa la tradiţionalul tricou verde-aurie de care este atât de mândră! Anunţul a fost făcut de "The Daily Telegraph", iar motivul este acela că seamănă cu cel purtat de sud-africani.

Realizat de Kooga, noul tricou, care va fi folosit la Cupa Mondială de la toamnă, din Noua Zeelandă, va fi complet auriu. Iar cel de rezervă va fi alb cu manşete aurii. Adversarele Australiei în grupă sunt Irlanda (tricouri verzi), Italia (albastre), Rusia (roşii) şi SUA (alb-albastre).

Singura echipă participantă la Rugby World Cup 2011 care mai are tricouri de culoare galbenă este România, însă sunt şanse mici ca naţionala noastră să se califice în faza următoare dintr-o grupă cu Anglia, Argentina, Scoţia şi Georgia.

Interesant este că "stejarii", care poartă tot echipament Kooga, au apărut la ultimul meci din primăvară în tricouri galben-aurii care seamănă izbitor cu cele ale Australiei - înainte, ei foloseau unele de un galben mai pal. FRR a anunţat că va reveni la culoarea tradiţională.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite