Bulversate de Cehia: fetele admit că au fost suprinse de adversare. Cum văd marele meci cu Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crina Pintea
Crina Pintea

România a avut mari emoţii pe finalul unui joc câştigat cu 30-28, iar acum se pregăteşte de o partidă decisivă pentru accederea în semifinalele Campionatului European.

Fetele pregătite de Martin Ambros au recunoscut la finalul victoriei de astăzi că adversara, chiar dacă una mai slab cotată, le-a surprins.

„Cehia aşa a jucat toate meciurile, s-a ţinut de toate echipele, a pierdut cu 2 goluri, cu 3 goluri, nu cedează deloc, e o echipă care ştie foarte mult ofensiv. Ele sunt foarte mici, foarte rapide, se învârt tot timpul şi ne-au bulversat, acum erau aici, acum nu mai erau. Cehia e o echipă care nu are nimic de pierdut şi aruncă la poartă. N-a făcut ceva extraordinar, dar aruncă plasat“, a declarat Crina Pintea pentru trimisul prosport.ro, Marius Huţu, aflat în Suedia.

Pintea a vorbit şi despre meciul cu Danemarca de mâine (ora 19.30, TVR 2): „Danemarca e o echipă destul de puternică. Aţi văzut-o cu Norvegia, a fost condusă cu 6 goluri, a revenit pe final, a pierdut cu 2 goluri, e o echipă care nu cedează. Nu contează cu cât conduci pentru că vin din urmă. Important e ca noi să muncim din prima secundă până în ultima secundă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite