Interes scăzut pentru meciul Stelei cu Basel din Liga Campionilor. Record negativ de bilete vândute în patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
suporteri foto adrian pogingeanu

Eşecurile drastice suferite de Steaua în primele două meciuri din grupele Ligii Campionilor le-au temperat suporterilor stelişti entuziasmul, motiv pentru care vânzările de bilete pentru confruntarea cu Basel au scăzut alarmant.

Dacă înainte de debutul Stelei în actualul sezon de Liga Campionilor, interesul fanilor pentru a vedea pe viu echipa favorită era uriaş, acum, după înfrângerile ruşinoase cu Schalke şi Chelsea, elanul suporterilor a scăzut. Deşi de câteva zile s-au pus în vânzare tichetele pentru meciul cu Basel, fanii nu se înghesuie deloc, în ultimele patru zile fiind vândute doar 373 de bilete, anunţă digisport.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, în acest moment, cu opt zile înainte de meciul cu Basel, mai sunt disponibile  puţin peste 22.000 de tichete pe site-ul biletesteaua.ro, restul urmând a fi puse în vânzare la casele de bilete ale Arenei Naţionale. 

Meciul Steaua-Basel se va disputa marţi, 22 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti. În celălalt meci al grupei, Chelsea va întâlni pe Schalke 04.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite