Bianca Andreescu s-a retras de la Dubai. Turneul a pierdut două jucătoare din Top 6 WTA: Halep, principala favorită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul Premier de la Dubai, primul concurs important după Australian Open, a pierdut două nume importante: după liderul mondial Ashleigh Barty, Bianca Andreescu s-a retras şi ea, fiind încă nerefăcută după accidentarea la genunchi suferită la Turneul Campioanelor.

Jucătoarea de origine română, locul 6 în clasamentul mondial, nu reuşeşte să scape de problemele de ordin fizic. Bianca Andreescu şi-a amânat din nou revenirea în competiţie, după ce a fost nevoită să sară peste Australian Open şi după ce nu a putut juca nici în Fed Cup pentru Canada, deşi a făcut deplasarea în Elveţia, în weekend. Acum, Bianca a anunţat oficial că nu va juca la Dubai (17-22 februarie), iar campioana de la US Open este incertă şi pentru turneul Premier 5 de la Doha. Bianca Andreescu a oferit, din nou, un răspuns vag în ceea ce priveşte starea sa de sănătate:  „Nu sunt sută la sută refăcută şi, împreună cu staff-ul şi doctorii mei, am decis să nu ne asumăm niciun risc, pentru a evita o reaccidentare“.

Ashleigh Barty s-a retras şi ea de la Dubai, din cauza unei accidentări la piciorul drept. În consecinţă, Simona Halep (2 WTA) va fi principala favorită a întrecerii de la Dubai - pe care a câştigat-o în 2015.

Chiar dacă două dintre cele mai bune jucătoare ale lumii vor absenta de la Dubai, tabloul de concurs rămâne unul extrem de puternic, mai ales în condiţiile în care Elina Svitolina şi Garbine Muguruza au primit wild-card-uri pe tablou, la fel ca şi Kim Clijsters, belgianca în vârstă de 36 de ani urmând să joace aici primul turneu oficial după şapte ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite