Beto, eroul Sevillei în finala Europa League: „Dedic trofeul tatălui meu, el ar fi fost mândru de mine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beto a jucat la CFR Cluj timp de un sezon FOTO Mediafax
Beto a jucat la CFR Cluj timp de un sezon FOTO Mediafax

Beto, portarul portughez al Sevillei a fost decisiv în finala Europa League câştigată în faţa Benficăi, reuşind să apere două lovituri de departajare. După partidă, goalkeeperul i-a dedicat reuşita tatălui său.

Beto a fost poate cel mai fericit şi adulat jucător după finala Europa League câştigată de Sevilla în faţa Benficăi. Portarul portughez a trimis trofeul în Spania, după ce a reuşit să pareze două lovituri de departajare. Ziarele din Spania nu a trecut cu vederea prestaţia sa din finală şi l-au lăudat pentru cele intervenţiile decisive din finalul partidei cu Sevilla.

După decernarea trofeului, Beto a fost surprins de camerele de vedere având lacrimi în ochi. Într-un interviu acordat ziarului Marca, portughezul a declarat că se simte foarte mândru în postura de câştigător al Europa League şi că dedică trofeul tatălui său, care a decedat recent.

VIDEO Benfica – Sevilla 0-0 (2-4 după penalty-uri): Béla Guttmann nu i-a iertat nici acum. Tragedie portugheză la Torino

"Adevărul e că e finala mult visată. S-a terminat cum nu visam mai bine, am scris istorie. E o mândrie enormă, o fericire imensă să fiu jucătorul acestei echipe. Dedic acest trofeu tatălui meu, care ar fi fost foarte mândru de mine. Eu ştiu că el este alături de mine în poartă, astăzi şi mereu", a spus Beto, cu lacrimi în ochi.

Beto a jucat în la CFR Cluj din august 2011 până în iunie 2012, reuşind să câştige titlul cu formaţia feroviară în acel sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite