Becali, dezlănţuit de Sărbători: concedierea e „cadoul“ pentru patru jucători. Cine sunt şi ce vor face

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei a revenit la vechile obiceiuri: a intrat, în direct, la o emisiune televizată şi a anunţat numele fotbaliştilor care nu mai au dreptul de a se antrena sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

Gigi Becali s-a cuminţit doar vreo trei, patru luni, după perioada pe care a petrecut-o în închisoare. Acum, el a devenit, din nou, personajul care îşi distruge fotbaliştii şi rămâne de văzut cum va fi afectată echipa, în condiţiile în care, în precedentul mandat al lui Reghecampf, atunci când Steaua a avut rezultate, latifundiarul din Pipera se afla după gratii. Mulţi au spus că această situaţie a contribuit pozitiv la parcursul roş-albaştrilor.

Cert e acum Becali a început să-i terorizeze pe stelişti, iar la ultima sa intervenţie telefonică, la Digi Sport, finanţatorul campioanei a anunţat numele jucătorilor care au fost daţi afară.

Ce a spus?

„I-am spus lui Reghe şi lui Argăseală ca să ştie: Alcenat, Tahar, Guilherme şi Tade nu au ce să caute în canonament. Să rămână aici, în Bucureşti, să se antreneze cu un om, dar nu au de ce să mai facă pregătirea cu echipa. La Steaua, se face selecţie naturală, nu faci faţă presiunii, <la revedere>. Glumind vă spun aşa, le dau şi 100.000 de euro să plece“, a spus Becali.

El a anunţat că deja are şi lista înlocuitorilor pentru cei patru: „Eu văd titlu la voi că Budescu se duce la arabi. Eu din ce ştiu, cred că vine la Steaua. Nu suntem în discuţii doar cu Budescu, ci şi cu alţi fotbalişti de la Astra: De Amorim, Morais, Alibec şi Enache“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite