Batjocorite în Italia: Muguruza şi Gavrilova au stat pe teren până la o oră ridicolă. Meci fabulos în faţa unor tribune goale

Batjocorite în Italia: Muguruza şi Gavrilova au stat pe teren până la o oră ridicolă. Meci fabulos în faţa unor tribune goale

Garbine Muguruza

Turneul de la Roma şi-a programat ultima partidă din turul II în nişte condiţii care nu sunt demne de o competiţie de o asemenea anvergură.

Ştiri pe aceeaşi temă

14 de meciuri de simplu au fost programate, miercuri, la Roma, primele partide începând de la ora 12, ora României. Apoi însă, treptat, programul anunţat iniţial s-a dat peste cap, deoarece unele dintre partide s-au lungit. 

Drept urmare, s-a ajuns la o situaţie incredibilă: ultima confruntare a zilei, cea dintre Muguruza (3 WTA) şi Gavrilova (24 WTA) a început la ora 23.50, ora României! Din această cauză, cele două sportive au jucat în faţa unor tribune aproape goale. 

Ca şi cum această programare aiurea n-ar fi fost de ajuns - în mod normal, meciul se putea juca joi - duelul Muguruza - Gavrilova s-a şi lungit extrem de mult şi s-a încheiat la ora 03.02 dimineaţa, ora României (02.02, ora Romei)! Meciul a fost decis după 3 ore şi 8 minute, scor 5-7, 6-2, 7-6 pentru Gavrilova. Aceasta a salvat două mingi de meci, înainte de a câştiga un tie-break sufocant.

În optimi, Gavrilova o va întâlni, astăzi, pe Şarapova (40 WTA). 
citeste totul despre: