Baschet: Steaua a depus memoriu pentru arbitrajul din meciul cu Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet masculin Steaua Turabo Bucureşti a depus un memoriu la Federaţia Română de Baschet pentru arbitrajul din meciul cu BCM Timişoara, disputat duminică, şi încheiat cu victoria bănăţenilor cu scorul de 68-67.

Finalul partidei a fost unul extrem de tensionat, componenţii celor două echipe având mai multe conflicte pe teren, iar steliştii le-au cerut socoteală arbitrilor pentru unele decizii din final, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

"Steaua a depus luni memoriu la Federaţie cu privire la arbitraj. Noi ne vom uita la casetă. Domnul secretar general Radu Drăgănescu va viziona imaginile, iar dacă arbitrii au greşit aceştia vor plăti. În niciun caz partida nu se va rejuca", a declarat astăzi Carmen Tocală.

Federaţia a mai luat de asemenea decizia de a-l amendat cu 1000 de dolari pe Sorin Căprărescu, antrenorul secund al echipei BCM Piteşti pentru "declaraţii defăimătoare la adresa FR Baschet". Căprărescu a declarat despre viitoarea adversară din campionat, BCM Timişoara, că este "copilul Federaţiei" şi că este susţinută de arbitrii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite