VIDEO Chiar şi fără Messi, accidentat, Barcelona n-are rival în La Liga. Catalanii au surclasat Betis şi rămân învincibili în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Victor Valdes şi atacantul Cesc Fabregas au fost eroii meciului pe care Barcelona l-a câştigat mai greu decât o arată scorul, 4-1 pe terenul ultimei clasate din La Liga, Betis.

Cu Messi titular, Barcelona a avut un start ezitant de meci în etapa a 13-a din Primera Division. Starul catalanilor s-a accidentat la jumătatea primei reprize, acuzând o lovitură la muşchi, iar Gerardo Martino a fost nevoit să-l înlocuiască pe argentinian.

De reţinut este că Barcelona a fost dominată de gazde în debutul meciului, doar intervenţiile salvatoare ale lui Victor Valdes făcând ca scorul să rămână nemodificat. Şi cum în fotbal ocaziile se răzbună, catalanii au deschis scorul prin Neymar în minutul 35 şi au făcut 2-0 două minute mai târziu la capătul unei acţiuni de toată frumuseţea a lui Pedro.

După pauză şi-a intrat în rol Cesc Fabregas, care a rezolvat partida graţie celor două goluri marcate în decurs de 16 minute (63, 79). Betis a marcat golul de onoare în prelungirile partidei, din penalty.

După etapa a 13-a, Barcelona rămâne lider în Primera Division, cu 37 de puncte, fiind singura echipă care nu pierde în actualul sezon. Catalanii au un parcurs senzaţional până acum, având 12 victorii şi un singur egal şi fiind la şase lungimi distanţă de marea rivală, Real Madrid.

VIDEO Betis - Barcelona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite