„Australienii? Nişte ţărani!“: Ruşii fac front comun în jurul lui Medvedev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev

Australian Open 2022 a trecut, controversele continuă! Pentru că un turneu precedat de un fiasco de zile mari, cu Novak Djokovici (Serbia, 34 de ani, 1 ATP) în prim-plan, s-a încheiat cu o finală masculină epică, dar care a generat destul de multe discuţii.

Dincolo de cele tehnice, legate de nivelul fantastic al meciului Nadal (5 ATP) - Medvedev (2 ATP), în care spaniolul a triumfat după aproape 5 ore şi jumătate, s-a vorbit mult şi despre tratamentul de care a avut parte rusul Daniil Medvedev. Pentru că, de la prima la ultima minge, de-a lungul celor cinci seturi, ocupantul locului 2 mondial a fost fluierat şi hărţuit de spectatorii de pe „Rod Laver Arena“. 

Pe lângă criza sa de nervi din timpul meciului - i-a făcut „idioţi“ pe spectatori - Medvedev s-a descărcat şi la conferinţa de după partidă, când a vorbit despre „lipsă de respect“ din partea australienilor. 

Iar Medvedev a fost susţinut şi de conaţionalii săi! Potrivit Eurosport, Andrei Chesnokov (56 de ani), fost număr 9 ATP, s-a arătat şi el scârbit de comportamentul australienilor în finala de duminică.

„Publicul australian e nepoliticos, nu poate fi comparat cu cel din Europa. Unii sunt fani normali, dar cei mai mulţi s-au comportat ca nişte ţărani în finală. M-am confruntat şi eu cu asta, când am jucat la Australian Open“, a spus Chesnokov (foto). 

CITEŞTE ŞI:

Medvedev, imagini şocante: Ce i s-a putut citi pe buze după finala Australian Open VIDEO

Chesnokov
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite