Australia, prima semifinalistă la ATP Cup, după un duel dramatic la dublu, decis cu 18-16

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nick Kyrgios şi-a condus echipa spre semifinalele ATP Cup.
Nick Kyrgios şi-a condus echipa spre semifinalele ATP Cup.

Australia este prima semifinalistă a ediţiei inaugurale ATP Cup, după o victorie dramatică în faţa Marii Britanii. Nick Kyrgios a jucat fabulos, demonstrând o dată în plus că iubeşte competiţiile pe naţiuni.

Nick Kyrgios (29 ATP) a deschis confruntarea de joi cu o victorie clară, având nevoie de doar 73 de minute pentru a-l învinge pe Cameron Norrie (53 ATP), cu dublu 6-2.

Daniel Evans (42 ATP) a reuşit să smulgă Australiei primul punct la simplu în cadrul acestei ediţii ATP Cup, învingându-l după mai bine de trei ore de luptă pe Alex De Minaur (18 ATP), scor 7-6(4), 4-6, 7-6(2).

Australia a mizat la dublu pe aceiaşi jucători pe care îi trimisese în luptă şi la simplu, iar Kyrgios şi De Minaur au făcut faţă cu brio prospeţimii cuplului britanic format din Jamie Murray şi Joe Salisbury. Salvând patru mingi de meci ale adversarilor, australienii au convertit a cincea minge de meci pentru a-şi asigura prezenţa în careul de aşi, acolo unde aşteaptă învingătoarea sfertului de finală dintre Spania şi Belgia.

Nick Kyrgios este neînvins în cele şase meciuri disputate sub culorile Australiei în ultimele două luni în competiţii pe naţiuni, Cupa Davis şi ATP Cup (cinci victorii din cinci meciuri la simplu plus un succes la dublu).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite