AUR desfiinţează gestul „Black Lives Matter“: „O naţională în genunchi“. Postare virulentă pe Facebook

AUR desfiinţează gestul „Black Lives Matter“: „O naţională în genunchi“. Postare virulentă pe Facebook

George Simion, liderul AUR

Curg reacţiile după gestul care a precedat amicalul Anglia - România (1-0) şi care, atât în tribunele de pe „Riverside“, cât şi în ţară, a indignat lumea.

În toată această nebunie, cei doi jucători ai României, Nicolae Stanciu şi Ionuţ Nedelcearu, care au refuzat să procedeze ca ceilalţi 20 de fotbalişti din cele două echipe de start culeg aplauzele virtuale din mediul online.
 
Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a condamnat gestul simbolic petrecut înainte de amicalul Anglia - România şi i-a remarcat pe Stanciu şi Nedelcearu pentru refuzul lor de a sta în genunchi pe gazonul arenei „Riverside“ din Middlesbrough.
 
Ce au postat cei de la AUR pe pagina lor de Facebook?
 
*O naţională în genunchi, la propriu şi la figurat: obişnuiţi să îngenuncheze în faţa adversarilor, jucătorii echipei naţionale de fotbal au mers astăzi şi mai departe, luând decizia de a îngenuchea la propriu, luând astfel parte la campania corect politică a stângii globaliste #blacklivesmatter. 
 
*Oare aceşti pseudo-„atleţi ai luptei anti rasiste“ ar reacţiona în vreun fel dacă le-ar fi solicitat să facă acelaşi gest pentru Mihai Spătaru (şoferul de TIR ucis în Franţa) sau pentru Barbu Zaharia (bărbatul ucis de poliţişti în Piteşti)? Vieţile românilor nu contează?!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările