Arafat, atacat violent la televizor de Gigi Becali: S-a luat de religia şefului DSU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arafat

Pe măsura ce se apropie Paştele, prinde contur un scenariu care îi îngrijorează pe mulţi români: imposibilitatea ieşirii din casă, în Noaptea de Înviere, din cauza restricţiilor.

Guvernul şi Ministerul Sănătăţii duc lupte crâncene pe tema carantinei. E clar că, în acest moment, s-au format două tabere: dacă premierul Cîţu face tot posibilul ca închiderea Bucureştiului să fie evitată, în schimb, cei de la MS insistă pentru restricţii severe, cel puţin în Capitală. Iar această situaţie dă naştere la o altă întrebare: dacă vor fi restricţii de acum, ce se va întâmpla de Paşte?

Chestionat pe această temă la România TV, patronul FCSB, Gigi Becali, a lansat un atac dur la adresa şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţa (DSU), Raed Arafat.

Ce a spus Gigi Becali?

*Paştele e Paşte, e mare sărbătoare. Nu ne interesează masca, nu ţinem cont de carantină. Să fie sănătos Arafat, că e musulman. Hotărâşte el, musulman, ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cuşcă. Să dea amenzi, să bage în puscarie. Restul românilor, dacă gândesc aşa, să facă şi ei ca mine. Cum să ma ţii pe mine în cuşcă? Ce treabă am eu cu Arafat? El e musulman, eu sunt ortodox.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite