FOTO VIDEO Antrenamente cu scântei: Mancini şi Balotelli au fost aproape de bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto Mancini şi Mario Balotelli au fost agresivi la ultimul antrenament al echipei
Roberto Mancini şi Mario Balotelli au fost agresivi la ultimul antrenament al echipei

Ultimul antrenament al lui Manchester City a făcut înconjurul lumii după ce Roberto Mancini şi Mario Balotelli au fost protagoniştii unor momente tensionate.

Atacantul în vârstă de 23 de ani şi tehnicianul lui Manchester City au avut un schimb de replici dur la ultimul antrenament al echipei. Mancini fost agitat şi a gesticulat nervos de mai multe ori spre jucătorul italian, iar conflictul a fost aplanat de staff-ul tehnic, care l-a îndepărtat pe Balotelli de lângă antrenorul său. 

Tensiunile dintre cei doi au fost amplificate de o intrare dură a lui Balotelli asupra lui Scott Sinclair. Mancini l-a criticat verbal pe fotbalist, care s-a apropiat de antrenor şi l-a îmbrâncit. În cele din urmă, tehnicianul lui City a oprit antrenamentul şi l-a trimis pe Balotelli acasă.

În mod ironic, incidentul a venit la scurt timp după declaraţiile lui Ibrahimovici, care l-a sfătuit pe Mancini să-l iubească mai mult pe Balotelli dacă vrea să cucerească titlul din Premier League. De-a lungul timpului, Balotelli a mai avut conflicte cu Yaya Toure şi Richards. Presa britanică îi prevede jucătorului sfârşitul la City, speculaţiile invocând un transfer la AC Milan. 

Video: BBC

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite