O româncă a ratat şansa de a fi “Prima Doamnă”a Realului din Madrid. Italianul Ancelotti i-a găsit repede înlocuitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ancelotti si mariann

Noul antrenor al Realului a apărut la prezentarea sa ca antrenor al clubului din Madrid însoţit de frumoasa Mariann Auger, ultima cucerire a italianului după aventura cu Marina Creţu.

Noua parteneră de viaţă a lui Ancelotti este o canadiancă ce are rădăcini hispanice, Mariann Auger McClay, cu care a început să se afişeze în public. Aşa a făcut şi luna trecută când a mers la întâlnirea cu oficialii lui Real pentru a fi prezentat presei drept noul antrenor al echipei.

Viitoarea primă doamnă a Realului, aşa cum a fost denumită de jurnaliştii spanioli, are 43 de ani şi s-a remarcat prin discreţia, eleganţa şi frumuseţea de care a dat dovadă la apariţiile în public alături de Ancelotti. Masterandă în Administrarea Afacerilor la Londra, Mariann Auger a fost, printre altele, consultant al grupului bancar Barclays şi a firmei de minerit Dayton Mining Corporation.

Cei doi s-au cunoscut la Londra în decembrie 2011, pe vremea când Carlo Ancelotti era antrenorul lui Chelsea. Mariann tocmai se mutase în capitala engleză după ce a divorţat de un magnat al mineritului din Canada, cu care are şi o fată, acum în vârstă de 16 ani.

Până la Marianne, viaţa amoroasă a lui Ancelotti a fost una foarte tumultoasă. Italianul a fost căsătorit timp de 25 de ani cu Luisa Gibellini, o italiancă alături de care a crescut doi copii, o fată şi un băiat, acum de 29, respectiv 23 de ani. În 2008, antrenorul de atunci al lui Milan a decis să divorţeze pentru a putea rămâne cu românca Marina Creţu, amanta pe care o ascundea deja de patru ani şi pe care o întâlnise la Modena, o mică localitate din nordul Italiei, în apropiere de Parma. Marina lucra acolo ca hostess pentru echipa de fotbal din oraş, Modena FC, formaţie care evoluează în acest moment în Serie B. Cei doi s-au întâlnit, aşadar, în secret timp de patru ani, până când Marina l-a forţat pe italian să-şi părăsească soţia.

La scurt timp după ce s-au cunoscut, românca, ce era cu 18 ani mai tânără, şi-a părăsit iubitul din acea vreme şi s-a mutat la Milano pentru a putea fi mai aproape de amantul ei, Ancelotti. A urmat un curs de jurnalism şi, prin faptul că italianul era antrenor la Milan, a primit un post în departamentul de presă al clubului AC Milan.

Relaţia dintre cei doi a ţinut până la sfârşitul lui 2011, când s-au despărţit pentru că Ancelotti nu îşi dorea un copil cu Marina, cu toate că românca a rămas însărcinată. Din motive medicale, însă, ea a pierdut acea sarcină. Ulterior, paparazzi l-au surprins pe antrenorul de 54 de ani în prezenţa unei doamne blonde, plimbându-se intim cu o barcă pe canalele Veneţiei. Această doamnă e nimeni alta decât Mariann Auger, alături de care a rămas de atunci.

Ancelotti şi Mariann nu s-au afişat foarte des împreună, iar când o fac, cei doi încearcă să nu atragă prea multe priviri. Cu toate acestea, cuplul a mai fost văzut, pe lângă ocazia prezentării noului antrenor al Realului de pe 26 iunie, la un eveniment de caritate în Cannes, în mai 2012 şi la finala Roland Garos din iunie anul acesta.

După o relaţie de 7 ani cu Ancelotti, Marina Creţu (foto jos) a lăsat totul în urmă şi s-a măritat în martie anul trecut cu tânărul afacerist Ionuţ Lixandru, alături de care are o fetiţă de numai un an. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce Marina se despărţise de Ancelotti, iar, după o vacanţă în Cancun unde a şi rămas însărcinată, cuplul a decis să oficializeze relaţia. Ei au ales să organizeze o cununie modestă, alături de familie şi prietenii foarte apropiaţi.

ancelotti si marina
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite