Realul vrea să i-l fure pe Suarez lui Arsenal, dar aşteaptă în continuare o ofertă de la aceasta în ceea ce-l priveşte pe Higuain

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luis Suarez FOTO: Reuters
Luis Suarez FOTO: Reuters

Real Madrid a intrat şi ea în cursa pentru Suarez, alături de Arsenal, făcându-i lui Liverpool o ofertă de 64 de milioane pentru uruguayan.

Atacantul lui Liverpool a declarat că ştie că e dorit de câteva echipe, dar nu are încă oferte foarte certe în care să se încreadă. „Mă vor două sau trei cluburi”, a declarat Suarez.

Din declaraţiile acestuia, Chelsea nu e locul în care ar vrea să joace. În schimb, transferul pe Bernabeu ar însemna o alegere bună, în condiţiile în care cei de la Arsenal au înaintat o ofertă refuzată de club din considerente financiare.

Aşadar, dacă demersurile Realului continuă, e posibil ca Suarez să devină jucătorul madrilenilor începând din toamnă.

Momentan, atacantul de 26 de ani este în vacanţă după participarea la Cupa Confederaţiilor, viitorul său urmând să fie decis, cel mai probabil, când se va întoarce, pe 21 iulie.

„Nu sunt oferte încă, dar cei de la Liverpool ştiu exact ce se întâmplă şi ce îmi doresc. Agentul meu este responsabil şi ştie ce trebuie făcut”, a mai declarat uruguayanul.

Higuain ar pleca, dar n-are unde

Internaţionalul argentinian a declarat la acest final de campionat că îşi doreşte să plece de la Real Madrid. Oficialii şi-au dat acordul, dar informaţiile cum că Higuain s-ar transfera la Arsenal se pare că n-au fost confirmate de tunari.

Presa a vehiculat că atacantul de 25 de ani va pleca de pe Bernabeu pentru 27 de milioane de euro. Cu toate acestea, preşedintele Realului, Florentino Perez, a declarat că nu a primit nicio ofertă până acum din partea echipei londoneze.

„Nimeni de la Arsenal n-a venit la noi să ne facă vreo ofertă pentru el. Nu există oferte pe masă”, a declarat Perez.

Gonzalo Higuain e jucătorul lui Real Madrid din 2007, când a venit de la River Plate. De atunci, el a adunat 187 de partide oficiale în tricoul madrilenilor, marcând 107 goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite