Analiza tragicomică: Şumudică a comentat fiecare fază în care Steaua a fost „furată“ ca-n codru. Concluziile sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Tehnicianul Astrei a vorbit la o zi după victoria scandaloasă obţinută de echipa sa, însă, în loc să recunoască faptul că au existat greşeli flagrante, a venit cu o serie de explicaţii halucinante.

Steaua a fost „măcelărită“ la Giurgiu, după cum „Adevărul“ a explicat aici, analizând fiecare fază în amănunt prin capturi foto.

Prestaţia jalnică a brigăzii care a condus partida Astra – Steaua, scor 2-0, aproape că l-a lăsat fără cuvinte pe Gigi Becali, în timp ce alţi oficiali ai roş-albaştrilor au urlat ca din gura de şarpe.

Drama Stelei nu l-a impresionat pe Marius Şumudică, antrenor care a celebrat o victorie nemeritată printr-o serie de gesturi obscene, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

La 24 de ore după meci, tehnicianul de 44 de ani a intrat prin telefon la Dolce Sport şi a analizat fiecare fază în care Steaua a fost dezavantajată.

Ce a spus?

*Primul gol anulat - E contact evident, Papp vine cu genunchii în spatele lui Morais. Am vorbit şi cu un specialist în arbitraj, domnul Zotta, şi mi-a spus că e se poate da lovitura.

*Al doilea gol anulat - Hamroun e în ofsaid şi se duce spre minge. Nu mă pronunţ însă, pentru că nu ştiu exact ce spune noua regulă.

*Al treilea gol anulat - Am văzut că mingea intrase în poartă, dar n-am avut pe DVD reluări cu unghiuri bune să-mi dau seama dacă a fost ofsaid.

*Budescu iertat de „roşu“ - Nu mi-am dat seama pe moment că Budescu l-a lovit pe Cojocaru. Am crezut că l-a atins cu umărul. Nu-mi dau seama ce-a vrut să facă, dar trebuia sancţionat.

Concluzia lui Şumudică: „Nu mai sunt de acord cu ce au invocat cei de la Steaua, deşi văd că s-a deranjat o ţară întreagă. Recunosc că s-a greşit în defavoarea lor, dar de ce facem o dramă naţională când Steaua e dezavantajată? E doliu naţional!“.

Colţescu e între primii trei arbitri din România. Toată lumea greşeşte. Marius Şumudică antrenor Astra
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite