ANALIZĂ Patru puncte înainte de Steaua şi ASA Târgu Mureş, cu 9 etape până la final. Programul echipelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea Stelei cu 1-0 în meciul cu Petrolul Ploieşti a redeschis discuţia legată de titlul de campioană. Meicul direct ditnre Steaua şi ASA are loc pe 29 aprilie, la Bucureşti.

ASA Târgu Mureş s-a apropiat la patru puncte de Steaua, iar oficialli nu se tem să vorbească deschis despre titlu. „E clar că ne gândim la acest lucru, suntem la doar patru puncte. Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu CSU Craiova”, a afirmat antrenorul Liviu Ciobotariu.
„Toată lumea spunea că suntem campioni, dar iată că lucrurile nu sunt chiar aşa simple”, a afirmat şi tehnicianul stelist Constantin Gâlcă.

La meciul dintre Steaua şi Petrolul, scor 0-1, a a asistat şi Gigi Becali. 

Cu nouă etape până la final, Adevărul vă prezintă programul celor două echipe. Următoarea rundă e extrem de interesantă, cu ASA care joacă acasă în faţa unei echipe, CSU Craiova, nebătută de 19 meciuri. Iar Steaua merge la Giurgiu, unde dă peste Dorinel Munteanu, antrenor care a avut o relaţie glacială cu Gigi Becali, dar şi un diferend financiar, tranşat în justiţie.
Meciul direct se va disputa pe 29 aprilie, cu Steaua gazdă. În tur, ASA s-a impus cu 1-0, meciul fiind marcat de accidentarea lui Rusescu de către Gabi Mureşan. 

Imediat după jocul cu ASA, Steaua joacă marele derby cu Dinamo, din postura de echipă oaspete. 

Program Steaua

Astra (d)
Oţelul (a)
U Cluj (d)
ASA Tg. Mureş (a)
Dinamo (d)

Chiajna (a)
Braşov (d)
Botoşani (a)
CSMS Iaşi (d)

Program ASA Tg. Mureş
CSU Craiova (a)
CFR Cluj (d)
Pandurii (a)
Steaua (d)
Viitorul (a)
Gaz Metan (d)
Petrolul (a)
Astra (d)
Oţelul (a)

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite