Amendă de 115.000 de euro după ce şi-a criticat patronul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul spaniol al lui Newcastle United, Jose Enrique, a primit o amendă record pentru clubul "coţofenelor" după ce l-a criticat pe patronul Mike Ashley pe Twitter.

Ibericul a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu clubul, nemulţumit de planurile şefilor, pe care le consideră lipsite de ambiţie. El spune chiar că sunt mai mulţi coechipieri de-ai săi care vor să plece.

"Conducătorii nu vor să cheltuie bani pentru a aduce jucători de valoare. De aceea toţi fotbaliştii buni vor să plece. Clubul a cedat câteva vedete, precum Andy Caroll sau Kevin Nolan. Deci ce vină avem noi că nu vrem să mai rămânem!?" a fost mesajul postat de Enrique.

Patronul Ashley a fost atât de nenervat de mesajele jucătorului, încât i-a transmis managerului Alan Pardew să-l amendeze cu 115.000 de euro, salariul pe două săptămâni, informează „The Sun”.

„Jose a greşit grev. Eu aş dorit ca el să rămână la echipă, e un băiat bu, dar gestul acesta nu îl ajută deloc. A fost o gafă şi ştie şi el lucrul acesta”, a spus Pardew

Clubul Newcastle este sortit să aibă parte de frământări interne şi de scandaluri de proporţii. Acum 3 ani, mijlocaşul Joey Baton a făcut două luni şi jumătate de închisoare, după ce a agresat un bărbat la ieşirea dintr-un bar.
Cu un an înainte, el fusese suspendat 10 etape după ce l-a bătut măr pe coechipierul său, Ousmane Dabo.
Anul trecut, doi dintre fotbaliştii coţofenelor s-au luat la bătaie la un antrenament, din cauza unei femei pe care cei doi încercau să o cucerească.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite