Alarmă la Steaua: Reghecampf a fost ofertat din nou de FC Krasnodar şi ar vrea să plece în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf ar putea să plece în Rusia înainte de play-off-ul Ligii Campionilor FOTO Cosmin Iftode
Laurenţiu Reghecampf ar putea să plece în Rusia înainte de play-off-ul Ligii Campionilor FOTO Cosmin Iftode

Ruşii de la FC Krasnodar i-au făcut o nouă ofertă antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, pe care îl vor cu orice preţ la echipă. Dacă în urmă cu câteva luni tehnicianul a refuzat formaţia rusă, este posibil ca de această dată Reghe să nu mai decline noua ofertă.

Deşi a declarat în repetate rânduri că nu va pleca de la Steaua decât după ce o va califica în grupele Ligii Campionilor, Laurenţiu Reghecampf ar putea să părăsească echipa campioană înainte de a-şi îndeplini obiectivul. Aceeaşi echipă care l-a ofertat pe tehnician în urmă cu câteva luni, FC Krasnodar, i-a făcut o nouă ofertă , de această dată mult mai generoasă. În aceste condiţii, ruşii se aşteaptă ca antrenorul să răspundă afirmativ şi să preia pe FC Krasnodar.

Informaţia plecării antrenorului Stelei în Rusia a fost difuzată de cotidianul rus Sport Express, citat de gsp.ro, care scrie că Reghecampf e favorit să-l înlocuiască pe sârbul Slavoljub Muslin pe banca lui FC Krasnodar.

Reghe a mai negociat cu această echipă în urmă cu câteva luni, dar până la urmă a preferat să rămână la Steaua. Totuşi, salariul cu care este ademenit de această dată, cel puţin 600.000 de euro, s-ar putea să-l determine pe tehnician să accepte oferta ruşilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite