Şumudică îi cheamă pe români la stadion pentru partida cu AS Roma: analiză realistă a şanselor Astrei în Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Chiar dacă puţini ar fi crezut, campioana a ajuns, mai întâi, în grupele competiţiei, trecând de West Ham, iar acum poate obţine calificarea şi în fazele eliminatorii.

Astra va juca, joi (ora 20.00, Dolce Sport) cu AS Roma pe „Arena Naţională“ în ultima etapă din grupele Ligii Europa.

Italienii sunt deja calificaţi cu 11 puncte, aşa că bătălia pentru locul 2, ultimul care duce în următoarea fază, se dă între Astra (7 puncte), Austria Viena (5 puncte) şi Viktoria Plzen (3 puncte). În aceste condiţii, Astra poate obţine calificarea şi cu un eşec contra Romei, dacă cealaltă partidă din grupă, Viktoria Plzen – Austria Viena, se va termina egal.

„Parca e mai frumos să te califici în urma unui rezultat pozitiv, nu neaparat victorie, măcar să facem un egal. Să fie şi dincolo tot la fel şi să ne bucurăm cu spectatorii. Chiar fac un apel la spectatori să vină alături de noi, avem nevoie. E o şansă pentru o echipă românească să meargă mai departe. Şi dacă am face o selecţionată a Ligii nu putem să batem Roma. Asta văd eu în momentul de faţă. Dar ne vom juca şansa, plecăm cu o şansă minimă, dar ne-o jucăm, n-avem nimic de pierdut“, a spus Şumudică la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite