Tehno-Noutăţi:Combo cu durata bateriei de trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Logitech MK710
Logitech MK710

Logitech a lansat desktopul wireless Logitech MK710, prima pereche de mouse şi tastatură ale cărei baterii rezistă trei ani. Desktopul dispune de minusculul receiver Logitech Unifying, tastele Incurve keys şi scrolling ultrarapid al mouse-ului.

Viaţa prelungită a bateriilor şi receiverul Logitech Unifying asigură funcţionarea în oricare condiţii. Reducând timpul în care tastatura şi mouse-ul rămân active când nu sunt folosite, desktopul wireless MK710 salvează energie şi minimalizează decalajul în momentul reluării activităţii de tastare. Logitech Wireless Desktop MK710 va fi disponibil în Europa începând din această lună, la un preţ de 99,99 de euro.

Seif metalic de bibliotecă

Toată lumea are nevoie în casă de o cutie în care să îşi păstreze acte sau obiecte de valoare. Cărţile au constituit întotdeauna una dintre ascunzătorile preferate, în special pentru acte. Acum, cartea-seif permite şi depozitarea unor bijuterii. Având dimensiuni de 21x17x8 centimetri, seiful metalic este mascat într-o carte, beneficiind şi de un cifru compus din trei numere, pentru o siguranţă în plus. Este adevărat că, dacă e descoperit, poate fi furat cu totul, dar cine stă să caute în bibliotecă fiecare carte în parte fără să aibă certitudinea că există o ascunzătoare? Cartea-seif poate fi achiziţionată de la gadgetbox.ro pentru suma de 66 de lei.

Un nou telefon full touch

Samsung Electronics a anunţat lansarea noului telefon mobil full touch Samsung Monte (model S5620). Telefonul afişează un design modern, sofisticat şi stilat, asigurând eleganţa şi performanţa unui telefon high-end la un preţ de 259 de euro. Pentru utilizatorii de reţele sociale, Samsung Monte oferă o gamă de aplicaţii care include Facebook şi MySpace, profilele putând fi accesate prin reţelele Wi-Fi sau 3G. Posesorii unui Samsung Monte au acces avansat la internet graţie unui senzor de accelerare. Există şi Serviciul opţional de conectivitate Wi-Fi Exchange ActiveSync pentru acces la conturile de mail Outlook şi Google Sync.

Dell Latitude 13, mai productiv

Create ca produse adiţionale la gama de PC-uri comerciale Dell, laptopurile ultraportabile Latitude 13 şi staţiile de lucru mobile Dell Precision M6500 dual core răspund cerinţelor unei forţe de muncă din ce în ce mai mobile. Aceste sisteme permit utilizatorilor să lucreze depăşind frontierele operării tradiţionale în mediile de lucru. Elegant şi ultrasubţire, Dell Latitude 13 oferă productivitate sporită şi versatilitate în afaceri, prin capabilităţi precum gestionarea de la distanţă, cameră web/microfon încorporate opţional şi conectivitate mobilă. Dell Precision M6500 este cea mai puternică staţie de lucru mobilă din lume. Preţul nu a fost încă anunţat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite