Restaurante din Mall-ul Capitalei gatesc pentru mii de oameni in chichinete murdare, de 3 metri patrati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O verificare fulger, efectuata, duminica, de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii la unitatile de alimentatie din Mall-Bucuresti, a scos la iveala numeroase nereguli igienico-sanitare.

O verificare fulger, efectuata, duminica, de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii la unitatile de alimentatie din Mall-Bucuresti, a scos la iveala numeroase nereguli igienico-sanitare. "Restaurantul Aquarius avea activitatea suspendata temporar, dar acesta functiona cu toate ca nu isi remediase deficientele", ne-a declarat Remus Baciu, seful Corpului de Control. "Restaurantul Ancuta nu avea nici o autorizatie de functionare. Intr-o bucatarie de 3-4 metri patrati se gateau de toate, si produse din carne, si torturi. Toata materia prima era fara etichete. In acel spatiu era o ingramadeala de nedescris, parca ar fi fost o debara", a mai spus Baciu. Toate problemele constatate vor fi discutate cu conducerea Complexului Mall. "Sunt zeci de mese de servit, dar spatiile de preparare a hranei sunt mici si necorespunzatoare. Se vor stabili amenzile si se va solicita remedierea deficientelor. De asemenea, vom cere conducerii complexului sa fie mai exigenta cu agentii care isi desfasoara acolo activitatea", a conchis Remus Baciu. In urma cu cateva luni, mai multi straini care participau la un congres de informatica in Romania s-au intoxicat la Mall, dupa ce au consumat hamburgeri la unul dintre restaurantele complexului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite