Prognoza meteo pentru luni şi marţi: temperaturi de vară la sfârşit de aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sfârşitul lui aprilie va fi unul cu temperaturi de peste 30 de grade pentru mai multe regiuni FOTO Adevărul
Sfârşitul lui aprilie va fi unul cu temperaturi de peste 30 de grade pentru mai multe regiuni FOTO Adevărul

Vremea va fi deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii aprilie, în majoritatea regiunilor. Ziua cerul va fi variabil în nordul şi nord-estul ţării şi mai mult senin în rest. În zonele mai înalte din regiunile montane, vântul va sufla slab până la moderat.

LUNI

În ţară

Meteorologii au anunţat că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade. Cele mai scăzute valori termice se vor înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor ajunge chiar şi la 4 grade Celsius.

Bucureşti

În Capitală vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 13-15 grade.

MARŢI

În ţară

Vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă la nivelul întregii ţări. Cerul va fi variabil în vestul şi în nordul teritoriului şi mai mult senin în rest. În timpul nopţii, izolat în regiunile vestice, sunt posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade, cu valori mai scăzute pe litoral şi în Delta Dunării, până la 21 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 20 de grade în Dealurile de Vest.

Bucureşti

Vremea se menţine deosebit de caldă, valorile termice diurne ajungând marţi până la 31 de grade Celsius. Pe timpul nopţii temperaturile vor scădea şi se vor încadra între 10 şi 14 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite