Vreme foarte caldă în Prahova, până de Paşte. Va fi frumos şi la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urmează o săptămână de primăvară autentică în Prahova. FOTO Adevărul
Urmează o săptămână de primăvară autentică în Prahova. FOTO Adevărul

Zilele libere de săptămâna viitoare vor fi perfecte şi din punctul de vedere al temperaturilor. Primăvara îşi face simţită prezenţa cu 21 de grade, dar şi cu mici averse

După o săptămână cu temperaturi de până la 28 de grade, zilele următoare nu vor mai fi marcate de aceeaşi creştere. Ceea ce nu înseamnă, însă, că se va răci, mediile temperaturilor fiind unele normale ba chiar peste cele ale perioade.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, din 30 aprilie, tendinţa de săptămâna trecută, de creştere lentă a temperaturilor, se inversează, dar, cu toate acestea, până pe 5 mai, în nici o zi nu se va coborî sub media de 21 de grade.

Temperaturile minime vor fi se vor situa între 9 şi 13 grade. După data de 30 aprilie este posibil să cadă ploi sub formă de aversă şi posibil însoţite de descărcări electrice.

Cald şi la munte, dar şi posibile ploi

În zona montană din Prahova, în intervalul 28 aprilie - 5 mai valorile termice diurne vor fi în scădere treptată spre medii de 11 grade. Temperaturile minime vor fi în scădere uşoară spre medii de 5 grade în ultimele două nopţi ale săptămânii.

Pe fondul vremii uşor mai calde decât în mod obişnuit pentru această perioadă, probabilitatea de apariţie locală a averselor în general slabe şi a descărcărilor electrice va fi mai ridicată în cursul săptămânii viitoare.

Vă mai recomandăm

„Piaţa Ţărănească“ vine de Florii la Buşteni, cu preparate tradiţionale şi cadouri lucrate manual

Autobuzele şi tramvaiele circulă după program special săptămâna viitoare. Unele curse sunt anulate

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite