Meteo: Vreme călduroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presiunea atmosferică se menţine scăzută în vestul continentului unde, coborâtă latitudinal şi cu centrul în zona arhipelagului britanic, este activă depresiunea islandeză care determină vremea instabilă.

În restul continentului, presiunea va continua să crească, iar în sud prelungirea anticiclonului azoric se va extinde până în estul Mării Negre. Şi la noi presiunea va creşte, iar circulaţia slabă, predominant vestică, va aduce o masă de aer mai cald.

Aşa că vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiază în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română. Cerul, mai mult senin, va prezenta înnorări ceva mai accentuate după-amiază la munte şi în nordul ţării unde, izolat şi trecător, va ploua ca vara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade pe litoral şi 37 de grade în Banat şi în Lunca Dunării.

Mâine

Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română. Cerul variabil, mai mult senin în sud, va prezenta temporar înnorări mai accentuate după-amiaza când, local la munte şi izolat în restul teritoriului, va ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 37 de grade.

Poimâine

Vremea se va menţine călduroasă, pe arii restrânse caniculară în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română. Cerul variabil va prezenta înnorări mai accentuate după-amiaza când, mai ales la munte, va ploua trecător. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 37 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite