„Let's do it, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru „Marea Curăţenie„ de pe 24 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voluntarii fac cur['enie FOTO Let's do it, Romania!
Voluntarii fac cur['enie FOTO Let's do it, Romania!

Românii sunt aşteptaţi pe 24 septembrie, între orele 9.00 şi 15.00, pentru al cincilea an consecutiv să se unească pentru a face curăţenie. Voluntarii se pot înscrie online fie pe site-ul „Let's do it, Romania!”, fie descărcând aplicaţia cu acelaşi nume pentru iPhone şi Android.

Potrivit echipei "Let's Do It, Romania!", cei care doresc să participe la acţiunile de ecologizare se pot înscrie online, fie direct pe site-ul dedicat al campaniei, fie în aplicaţia "Let's Do It, Romania!", disponibilă gratuit pentru iPhone şi Android. Odată înscris, voluntarul trebuie să îşi facă o echipă alături de care să cureţe un morman de gunoiu din Harta Naţionaă a Deşeurilor, în funcţie de mprimea acesteia şi de câţi membri are echipa.

Pe 24 septembrie, voluntarii trebuie să se prezinte la unul din punctele de înregistrare din oraş, care vor fi anunţate pe site-ul campaniei. 

Pe site-ul proiectului a fost creată şi o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor.

În zona Snagov, în diverse puncte, vor fi aproximativ 700 voluntari din diverse companii.

Recomandările organizatorilor

Echipa "Let's Do It, Romania!" le recomandă voluntarilor să aibă îmbrăcăminte adecvată acestui tip de activitate: ţinută sport, preferabil pantaloni, dar mai ales adecvată condiţiilor meteo, iar accesoriile mari sunt interzise. La fel, şi bagajul mare. Organizatorii sugerează ca voluntarii să fie mâncaţi.

De asemenea, voluntarilor le este interzis fumatul în zonele de vegetaţie.

Participanţii cu o vârstă sub 18 ani trebuie să fie însoţiţi de părinţi, tutore legal sau un cadru didactic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite