De ce e mizerie în trenurile din România? Imaginile nesimţirii unor călători VIDEO

De ce e mizerie în trenurile din România? Imaginile nesimţirii unor călători VIDEO

Foto Facebook.com / Radu Gheorghe

Un clip video publicat vineri de un utilizator Facebook pe reţeaua de socializare a înfuriat internauţii: doi tineri mănâncă seminţe de floarea soarelui într-un tren, aruncând cojile pe podeaua vagonului.

UPDATE: Potrivit lui George Pîrjolea, un cititor adevarul.ro, imaginile sunt filmate într-un tren al CFR Călători care circulă pe ruta Bucureşti / Gara Obor - Feteşti - Constanţa, iar cei doi călători surprinşi mâncând seminţe în imaginile de mai jos au coborât la Lehliu şi nu sunt singurii care fac mizerie în acest mod în vagoane.  
 
Ştirea iniţială
 
 

Utilizatorul care a publicat imaginile susţine că protagoniştii înregistrării ar fi din Bucureşti, fără a preciza despre ce tren este vorba şi pe ce traseu circula.

Din comentarii reiese că personalul din tren nu ar fi avut nicio reacţie când a trecut prin vagon, la vederea mizeriei făcute de cei doi călători, mai mult, nici nu ar fi fost controlaţi pentru a prezenta biletele de călătorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: